bloggdesign

Enkel overskrift

I våre design har vi fokuset rettet på klare og tydlige overskrifter som fanger leseren, vi fokuserer på uppercase som gir et stilig og moderne inntrykk. Vi anbefaler en tydelig uppercase overskrift på din blogg.

Enkel Navigering

Hvordan du ønsker leserne dine skal finne frem i din blogg spiller en viktig rolle. Har du en enkel topp menu vil leseren automatisk kunne se menyen dermed får du en blogg som er lett oversiktlig. Vi anbefaler en topp menu på bloggen din.

Utfyllende bilder

For å løfte ditt design til nye høyder, anbefaler vi du bruker store bilder, helst 1000px eller 2500px i dine innlegg, er det noe vi har lært er det at bilder fanger leseren sitt inntrykk og dermed har en viktig rolle. Bruker du store bilder i all dine innlegg for å fremme et godt inntrykk av din blogg?

Luftig design

Luft i et design er viktig, i våre design har alle design en luftig følelse, dvs. Våre maler er bygget rundt trygge-rammer når det kommer til design og enkelheten i designet. Vi bruker ofte padding for at blogg designet skal være luftig og enkelt. Vi anbefaler dermed at du har et luftig oversiktlig design i din blogg.

Venstrestilt skrift

Venstrestilt skrift er bevist skal være den mest lesbare skriften. Det er viktig at innholdet er lett leselig. Bruker du og sette innleggene dine i center kan det være vanskelig å lese og tyde dine innlegg. Topp tittelen kan meget stå i center, men innlegget bør være venstrestilt.

Rolige farger

Bygg ditt design på 3 hoved farger. Dette er en regel som kan være lur å huske når du skal velge design eller utvikle ditt egent design, et design med fler farger en 3 hoved farger, kan være forstyrrende elementer i ditt design. Gjør designet enkelt med bruk av max 3 farger. Eksempel på 3 gode kombinasjoner kan være Grå, hvit og sort. Bruk heller bildene dine som farger for å fylle ut bloggen. Vi anbefaler 3 farge nyanser som går i ett med hverandre, ikke bruk en sterk rød farge + en blå farge + en gul farge med mindre fargene er duse og har lik farge skala.

Liker knapp

Vil du din blogg skal bli mer synlig? - Da må du huske liker knappen i innleggene dine. Denne lille knappen gjør en stor jobb og utfordrer søkemotorer. Som vi alle vet elsker søkemotorer slike små widgets i nettsider.

Bygg ditt nettverk

Det viktigste for å lykkes med din blogg, er at du bygger trygghet rundt bloggen din, la blogg leserne dine være en del av bloggen, kommenter på dine lesere sine bloggere, ikke reklamer i andre blogger med “Se mitt innlegg!! + en link”. Det vil ikke føre til ordentlige følgere, kun lesere som tittet innom. Derfor kommenter noe relevant til innlegget, det viser du også har lest innlegget til leseren. Ønsker du en følge-skare, er det derfor viktig du lar leserne dine få være med å utvikle din blogg, spør om hva de syns, hva du kan gjøre bedre. Det er erfaringen du lærer på veien som gir deg svar på hvordan du lykkes i blogg verden.

Innhold og utseende

Enkel oversikt
Enkel navigering
Utfyldene bilder
Luftig design
Venstre stilt skrift
Rolige farger
Liker knapp
Bygg ditt nettverk